CARBOCEL C 190
CARBOCEL C190 este un polimer celulozic produs din materiale prime celulozice de cea mai inalta calitate.

Aplicare
CARBOCEL C190 este un polimer celulozic (PAC) cu o greutate moleculară mare, care serveşte ca modificator de vâscozitate, agent de control filtrare şi inhibator pe bază de apă, în noroiul de foraj.

Performanţă
CARBOCEL C190 este proiectat pentru a creşte vâscozitatea şi de a controla pierderea de lichid în apă , KCl si lichide saturate. Aceasta ajută la formarea unui filtru subţire, rezistent şi funcţionează printr-o gamă largă a pH-ului. Testele şisturilor bituminoase de inhibare au aratat ca CARBOCEL C190 îmbunătăţeşte controlul solidelor reactive ,inhibând umflarea şi dispersia argilei.

Tratament Recomandat
CARBOCEL C190 trebui să fie amestecat încet prin rezervoare convenţionale de tip jet de noroi. Cele mai bune rezultate sunt obţinute atunci când produsul este amestecat la rata uniformă, nu mai repede decât echipamentele de amestecare pot manipula (în mod normal, 10-20 min / SK). Evitaţi aruncarea polimerului în pâlnie, deoarece acest lucru produce formarea de noduli sau "ochii de peste" care întârzie dispersie şi reduce eficienţa. CARBOCEL C190 este compatibil cu aproape toate sistemele de aditivi pe baza de apa.
Intervalul de dozaj tipic pentru CARBOCEL C190 este de (1.5 - 7.5 kg/m3), în funcţie de proprietăţile dorite.

Propietăţi

Aspect:
Umiditatea (max):
pH 1% soluţie:
Densitatea în vrac (min.):
Toxicitate:

alb, fără praf de curgere
9%
8% aprox
600 kg/m3
Nu


Ambalare
Saci de 25 kg cu perete multi-suport de hârtie (PE), paletizat, (40 saci per palet).