DESPRE NOI
CERTIFICARI
 
GALERIE VIDEO

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

S.C. NICO-STIL SRL este o societate comerciala infiintata in anul 1996 si are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, fiind in cea mai mare parte axati pe comertul cu articole de imbracaminte, incaltaminte, articole menaj, materiale constructii, electrocasnice.

 

In prezent detinem si coordonam cu succes o retea de 6 magazine, in patru judete ale tari:

 • OLT
 • VALCEA
 • CONSTANTA
 • DOLJ
 •  

  Tocmai de aceea, societatea noastra se bucura de un bun renume. iar astazi, cand spui NICO-STIL, spui seriozitate, profesionalism si flexibilitate.

  In anul 2009 S.C. NICO-STIL SRL. a intrat pe piata lucrarilor de foraje hidrogeologice pentru ape potabile si industriale, avand ca obiectiv de activitate foraje de mica si de medie adancime, lucrari de punere in exploatare a acestora, lucrari de mentenanta, denisipari, etc.

  S.C. NICO-STIL S.R.L., dispune de utilaje si echipamente de ultima generatie (Made in Italy) utilaje certificate conform directivelor CEE si o echipa tanara de profesionisti (ing. foraje, ing. geolog, sondori, etc.)


  Firma noastra detine urmatoarele utilaje: BERETTA T57 cu circulatie directa achizitionat in anul 2011 si un utilaj FA12 cu circulatie inversa.

  Preturile sunt negociabile in functie de adancime, de dificultatea terenului.


  Garantam executarea lucrarilor intr-un interval de timp foarte scurt.